Copyright 2024 - PT Computers s.r.o.
ukbinaryoptions.netFinpari Promo Code

V pátek 24.3.2017 přijal pozvání, na naší tradiční schůzku rybářského kroužku ČRS MO Rožmitál pod Třemšínem, pro nás vzácný host - pan Tomáš Rynekr – trenér rybářské mládeže pod Územním Svazem města Prahy a vedoucí rybářského kroužku Újezd nad Lesy.

Tomáš se věnuje, jak jsme se dozvěděli , tak zvanému Casting sportu neboli rybolovné technice. Taktéž se věnuje, s mládeží, zlaté udici. Jako trenér má už i své úspěchy, například 3. a 4. místo v mezinárodním mistrovství města Prahy. Tomáš s sebou přivezl několik chlapců ze svého kroužku, aby ukázali a naučili něco z rybařiny naše děti. Tudíž jsme se sešli v areálu naší ZŠ , kde ukázky probíhaly. Kluci byli úžasní a bylo jasně vidět, že jsou na hodně vysoké úrovni. Předvedli závodní házení na terče v různých pozicích. Dále pak nahazování do dálky na závodní plachtu arenberg a nahazování z otočky. Řekl bych, že největší úspěch u dětí mělo závodní muškaření na terče. Kluci pod Tomášovo vedením byli moc ochotní, a tak si naši mladí rybáři a rybářky mohli vše vyzkoušet a učit se s nimi. Bylo to pro všechny moc zajímavé a poučné. Dětem se takový program moc líbil a byly nadšené. V přestávce jsme se posilnili dobrotami, které pro nás připravila Jarka Nassová. Závěrem byly našemu kroužku věnovány dva pruty na nahazování k rybolovné technice a mnoho cen pro děti. Dokonce si každý odnesl svou medaili. Za velice pěkné odpoledne, s naším rybářským kroužkem Rožmitál p. Tř., děkujeme Tomášovi Rynekrovi a jeho mladým rybářským závodníkům, také moc děkujeme za pruty a ceny pro děti.

Jako další zprávu bych rád uvedl, že jsem byl nominovaný ,za svoji činnost s rybářskou mládeží, do odboru mládeže středočeského kraje. V březnu jsem se tedy účastnil v Praze – Lahovicích první schůze odboru, kde jsem se stal členem odboru mládeže Středočeského Územního Svazu. Je to samozřejmě obrovská pocta, pracovat v takovém odboru a zároveň obrovský závazek. Musím říct, že budu velice rád pracovat naplno, pro všechnu naši mládež, a snažit se být aktivní v odboru mládeže. Také samozřejmě reprezentovat naše město, místní rybáře a celý náš SÚS.

Děkuji.

Aleš Haluska

Člen odboru mládeže SÚS - vedoucí rybářského kroužku ČRS MO Rožmitál pod Třemšínem

 

fotografie k nahlížení: http://www.rybarirozmital.cz/index.php/fotogalerie/rybasky-krouzek/rok-2017/rybasky-krouzek-nastva

 

f t g